Ngarep > Produk > Alat Kecantikan

Alat Kecantikan

Ningbo Chenhan Electrical Appliances Co., Ltd. minangka produsen instrumen kaendahan ing China. Kita dununge ing Kawasan Industri, Ningbo, China, sing transportasi gampang liwat segara lan udhara, kanthi Pelabuhan Ningbo lan Bandara Shanghai ing sacedhake. Kita duwe teknologi sing kuat, ngrampungake sistem ngatur lan fasilitas uji coba sing cukup. Akeh panemuan sing diwenehi sertifikat paten dening Biro Paten. Alat kecantikan kita uga tundhuk karo verifikasi CE, GS lan Rosh.

Alat kecantikan biasane dirancang kanggo digunakake ing omah, lan gampang dijupuk. Iki digawe karo ABS, sing nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China. Pijet ing rai nganggo piranti iki bisa nyuda katon garis alus lan kisut.
View as  
 
Scrubber Kulit rai

Scrubber Kulit rai

Scrubber Kulit Wajah CHICHONOR, Scrubber Kulit Wajah --- Liwat geter frekuensi tinggi, kulit bisa diresiki. Lan spatula kulit mbantu kulit nyedhot nutrisi, nggawe kulit cerah, mengkilap lan elastis. Spatula pasuryan nggunakake teknologi eksfoliasi adhedhasar banyu sing kudu digunakake ing kulit teles.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka salah sawijining Alat Kecantikan pabrikan profesional lan Alat Kecantikan pemasok ing China, kita nyedhiyakake desain mode grosir lan awet Alat Kecantikan kanthi kualitas tinggi. Kasedhiya Alat Kecantikan kasedhiya. Sugeng rawuh kanggo tuku Alat Kecantikan buatan China saka pabrik kami. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk sing adol lan paling anyar saka kita. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap, hubungi kami.